охранителни секюрити системи за хотели банки видео камери брави Услуги

 

 ДИСТРИБУЦИЯ

 Рейтрон дистрибуция на системи за сигурностВнос и продажба на едро на компоненти за изграждане на системи за сигурност.

Освен висококачествени продукти ние предлагаме на нашите партньори:

  

  

ИЗГОТВЯНЕ НА АНАЛИЗИ И КОНСУЛТАЦИИ

Рейтрон консултации системи за сигурностРЕЙТРОН предоставя консултантски услуги за избор на най-подходящите решения и изграждане на ефективно работещи системи, които отговарят на потребностите на всеки клиент. Професионалната консултация помага на клиентите да сведат до минимум риска от неправилно взети решения. Затова от първостепенно значение са не само възможностите на едно или друго техническо решение, а реалните нужди на клиента, съобразени със спецификата на обекта.

Консултантските услуги се базират на най-добрите практики и са в следните основни направления:

 

 

ПРОЕКТИРАНЕ

Проектиране на слаботокови инсталации Ние предлагаме проектиране на всички слаботокови системи. В етапа на проектиране се използват съвременни и мощни програмни продукти, които в значителна степен съкращават срока за проектиране с цел да откликнем максимално бързо на нуждите на Клиента.

 

СЕРВИЗ

Рейтрон сервиз и поддръжка РЕЙТРОН разполага със собствена сервизна база. Всички сервизни техници са сертифицирани от производителите да извършват ремонтна дейност.

Ние предлагаме на нашите клиенти абонаментното гаранционно и извънгаранционно обслужване, както и стандартно сервизно обслужване при подаване на заявка.