охранителни системи за хотели банки видео камери брави За Рейтрон

ЗАЩО НИЕ?

Разумни цени

Eфективни решения за сигурност

Изделия от реномирани производители

Търговска осведоменост

Реализирани стотици проекти

Опит - над 20 години

Нови технологии и продукти

 

 

Фирма РЕЙТРОН е основана през 1993 година. Години наред ние предлагаме висококачествени продукти за изграждане на сложни и комплексни системи за сигурност, гаранционен и след гаранционен сервиз. Натрупаният професионален опит и доверието на клиенти, партньори и доставчици ни стимулира да развиваме и разширяваме продуктовата гама и да предлагаме нови иновативни решения за сигурност.  

 РЕЙТРОН предлага широка гама продукти за изграждане на:

 

 

Предлаганите от РЕЙТРОН продукти са сертифицирани и в съответствие с действащата в страната нормативна база, българските стандарти, както и със световните и европейски норми за съответното оборудване.


Ние се ангажираме с осигуряването на ключови решения за нашите клиенти, като се стремим те да задоволяват специфичните им изисквания. Поемайки ангажимент към клиентите и нашите партньори ние гарантираме максимална сигурност, чрез прилагане на най-новите технологии и пълна търговска осведоменост.


Екипът на РЕЙТРОН е концентрирал своите усилия, чрез добра маркетингова политика,  висококачествени продукти и решения, системна помощ и консултации да утвърждава и да осъществява нови дългосрочни стратегически партньорства с дилъри, инсталатори, системни интегратори, архитекти и проектанти.

 


РЕЙТРОН е директен вносител и представител на водещи фирми произвеждащи системи за сигурност. Наши партньори са:

 

SIEMENS (SECURITY PRODUCTS) - Швеция
PYRONIX - Великобритания
RISCO GROUP- Израел
HARDMEIЕR - Естония
C-TEC -Великобритания
APOLLO FIRE DETECTORS - Великобритания
LGM PRODUCTS- Великобритания
QVIS- САЩ
NOVUS -Полша
CONVISION - Германия
ENEO SECURITY- Германия
ASONI - Тайван
CROSS - Чехия
XEEDER -Китай
ADELL -Китай
MECO - Полша
HANITA COATINGS- Израел
LASKOMEX- Полша
URMET -Италия

 

С наша техника са оборудвани много фирмени офиси, административни сгради, хотели, производствени сгради, обекти свързани с националната сигурност, музеи, частни домове, вили и резиденции.


Гъвкавата ценова политика и широката продуктова гама, с която разполагаме, натрупаният опит и високата квалификацията на служителите са гаранция за спазване и следване на водещият принцип в нашата работа:


Максимална сигурност и високо качество при възможно най-добра цена.

 

Ако желаете да получите изчерпателна и професионално поднесена информация, специалистите на РЕЙТРОН са на Ваше разположение.